Devin Super Tramp image videó

 

2012. Június – Devinsupertramp (Devin Graham) forgatás a Face Teammel, Budapesten – Csapó István

Slam Dunk Supertramp Style - Faceteam Basketball_freestyleAz amerikai videó készítő sztár ellátogatott hozzánk Magyarországra, az akkori barátnőjével a szintén híres Lindsey Stirlinggel, hogy megcsinálja velünk az új remekművét.
A felvételek két napból álltak, először a freestyle-unkat vette fel a város különböző szép részein, mint például a Budai vár, Mátyás templom, Lánchíd, Roosevelt tér stb. Nagyon jó idő volt aznap, Devin kreatívan gondolkodott és profin kamerázott, mi freestyle-osok ezt hibátlan zsonglőr trükkökkel viszonoztuk. Délutánra már végeztünk is a napközbeni felvételekkel, egy kis pihenő közben vártuk, hogy besötétedjen további freestyle felvételekhez, melyeket a Budai várnál és a Bazilikánál készítettünk.

Slam Dunk Supertramp Style - Faceteam Basketball_acrodunkMásnap reggel a budapesti Katona József Szakközépiskolának tornatermében folytattuk a felvételt, ahol a félpályán felállítottuk a nagy gumiasztalt, hogy arról zsákoljon pár akrobata. Devint teljesen elkápráztatták ezek a fantasztikus, hatalmas ugrások labdával, amit az ugrás végén bezsákolnak a gyűrűbe. A nap további részében készültünk a mini-trambulinos felvételekre amit a Hősök terén forgattunk. A helyszínre már engedélyt is kellett szerezni, hogy lehessen használni a területet. Előtte még egy kis freestyle-t vett fel Devin, míg el nem jött a naplemente, ami gyönyörűen világította meg az egész teret. Neki is álltak az ugrásokhoz akrobatáink, Devinnek csak rögzíteni kellet pár kamerát és lencse végre venni, ahogy a srácok profin végzik a dolgukat.

Összességében nagyon jól telt ez a hétvége, élveztem minden egyes pillanatát és örülök, hogy ennek a nagyszerű videónak a szereplője lehetek. Devin nagyon jófej volt és profin dolgozott. Először járt Európában és mi igyekeztünk, hogy a legemlékezetesebb munkája legyen ez. Remélem sikerült is.