Iberia

 

A 2014-es év legnívósabb kosárlabda eseményén szerepeltünk, a kosárlabda világbajnokságon, Spanyolországban. Az egész országot átívelő „Roadshow” helyszínei Granada, Sevilla, Kanári-Szigetek, Bilbao, Barcelona és Madrid voltak. Az Iberia légitársaság szponzor aktivitás részei lehettünk, ezért a Face Team Akrobatikus Sportszínház erre az eseményre „Iberia Flyers” névre keresztelődött át. A közös együttműködés és az Iberia Flyers hírnév mégsikeresebb elmélyítésének érdekében egy ütős reklámvideó forgatással kezdtük a világbajnokságot, melyet egy madridi hangárban forgattunk még júliusban.

A Roadshow szeptemberben indult a VB mérkőzéseivel egyidőben. Amíg a csapatok a termekben vesenyeztek egymással, addig az Iberia Flyers mind a hat rendező város Fan Zónájában szórakoztatta a nagyérdeműt. Az Iberia nagyon hatékonyan használta fel a Face Team akrobatikus zsákoló bemutatóit, hogy a kosaras érdeklődésűek figyelmét felhívják az Iberia légitársaság pozitív attribútumaira és hogy a fanok is kipróbálják milyen Ibera Flyer-nek lenni, egy a stand mellett felépített mini trambulinnal és kosárpalánkkal. Általában minden egyes Iberia Flyers show után, megtelt emberekkel az Iberia stand, és végtelenségig kígyózó sor alakult a mini trampbulin előtt.

A Fan Zonák mellett, volt alkalma az Iberia Flyers-nek a Franciaország-Szerbia elődöntő és a Franciaország-Litvánia bronzmeccsen is fellépni. Takács Áron az elődöntő mérkőzésen, 12.000 néző előtt mutatta be a „Gannicus” zsákolást, olyan játékosok gratuláltak a csapatnak mint Milos Teodosics (szerb), vagy Nicholas Batum (francia).