Indonézia, Jakarta

 

2014. december – Csapó István beszámolója

2014 Decemberében a csapatunk nagyobb része egy nagyon különleges helyszínen lépett fel. Japán színházi bemutató sorozatunk után, ismét egy távoli keleti pontra hívtak minket, Indonézia fővárosába, Jakartába.

Az összes show egy Baywalk Mall nevezetű hatalmas, többszintes plázában zajlott. Ami érdekes volt benne, hogy a fellépő pálya felett egy hatalmas nagy gömb kivetítő lógott és azon reklámozták a csapatunkat. A fellépések magukért beszéltek, a közönség minden alkalommal fanatikus rajongással kápráztatott el minket. Voltak, akik többször is eljöttek a műsort megnézni. A visszatérő nézők közül többen klassz ajándékokat adtak nekünk, amiért nagyon hálásak vagyunk.

Azt hiszem kijelenthetjük, hogy eddigi fellépseink során, Indonéziában volt a legnagyobb sikerünk a nézők köreiben. Olyan szinten sztárolták a Face Team-et, hogy az előadások minősége is egyre csak nőtt, a pozitív energiák végett. Állítólag Indonézia a közösségi médiában a második legaktívabb ország USA után, és ez meg is látszódott ottlétünk alatt, ugyanis megtripláztuk az instagram követőinket két hét alatt.

Nagyon jó hangulatban telt a kint töltött idő, sok új ismerőssel gazdagodtunk és a szervezők és a többi fellépő csapat is nagyon barátságosak voltak.