Csapó István
Csapó István vagyok 24 éves és Budapesten élek.

Történetem:
Gyerek korom óta sok sportot kipróbáltam, aminél hosszabb ideig leragadtam az a futball volt, amit 10 évig űztem. Majd 2006-ban annak is véget ért és egyből utána utcai kosárlabdázni kezdtem el, azon belül is az And1 stílust próbáltam elsajátítani. Egész jó érzékem volt a labda trükkökhöz és elhatároztam magam, hogy amennyi trükköt csak lehet azt betanulok. Egy angol freestyler, Tommy baker nagyon inspirált a videóival. Miután elég jónak találtam magam a zsonglőrködésben, elkezdtem én is videókat csinálni, amiknek kisebb nagyobb sikere volt. 2008- ban indultam egy országos freestyle versenyen, amit megnyertem, akkor már hallott rólam a Face team. Gondoltam, hogy megpróbálok bekerülni a csapatba. A verseny után 1 hónapra küldtem nekik egy email-t, hogy szeretnék csatlakozni hozzájuk, pont egy toborzás előtt kerestem fel őket és Áron szólt, hogy jöjjek el rá. 2008 szeptemberében volt az első fellépésem, azóta vagyok Face teames.
Amikor bekerültem a csapatba elég fiatalon a tőlem idősebbek közé, azt éreztem, hogy nagyon sok szívatást fogok kapni tőlük, ami így is volt és én próbáltam mindent alázattal tűrni, de persze volt hogy sokszor megsértődtem. A legnagyobb szívatást amit kaptam az az avatás volt, amin minden újonc átesik. Az enyém egy hűvös ősszel történt amikor babaként kellett feladatokat csinálnom az utcán.
Azóta eltelt 5 év és boldogan élem át az újoncok beavatását. Nagyon szeretem a csapatot, nagyon sok mindent köszönhetek nekik, rengeteg élmény fűz a Face Team névhez.
A csapat legnagyobb áttörése szerintem a british got talent volt, ami után igen nagy hírnevet szereztünk. A nagyobb hírnévnek köszönhetően az utánpótlás nevelésünk is bővült. Áron kérte is a segítségem, hogy a gyerekeknek oktassam a labdazsonglőrködést, amit nagyon szívesen elvállaltam, pedig nincsen pedagógiai végzettségem, de a sport életnek köszönhetően nagyon sok mindent megtanultam ezzel kapcsolatban
Persze a zsonglőrködés mellett, mással is foglalkozok, próbálok jó szakember lenni, aki több mindenhez ért, de a főbb szakirány az elektronika. Remélem, hogy ha rendes fix állásom lesz, mellette tudok majd fellépni járni a Face Teammel, addig is a tanulás mellett járom barátaimmal a világot.

Pár mottó:
Elengedhetetlen egy jó bemelegítő kosárlabdajáték az edzés elején.
Csapatként fellépni nagyobb kihívás, mint egyedül  teljesíteni.
Új tagként rengeteg alázatra és tiszteletre van szükség.