Face Team UNIVERZUM

A 20 éves Face Team közönségtalálkozója és első, egész estés színházi előadása

Face Team Univerzum

Las Vegas, Kína, Franciaország, Malajzia és Németország tündöklő színterei után most végre hazánk is színházi showt kap a 20 éves születésnapját ünneplő Face Team Akrobatikus Sportszínháztól!

Az újpesti UP Rendezvénytér színpadán A Face Team megidézi a csapat elmúlt két évtizedének legemlékezetesebb pillanatait úgy, ahogy még sosem volt látható. Ez az este nemcsak az évforduló varázslatos megünneplése, hanem egy kiváltságos esemény is, ahol még közelebből megismerhető a csapat története, munkássága és az a szenvedély, ami a világ elit színpadjaira repítette őket. Az előadást közönségtalálkozó előzi meg a Face Team alapítóival és korábbi csapattagjaival, valamint bemutatásra kerülnek a 2004-es alapítás óta összegyűlt relikviák, fellépő ruhák, emlékek.

Szerezd meg a jegyed mihamarabb

akár a Karácsonyfa alá is beteheted

Programok

 • 12:30
  Érkezés
 • 13:00
  Közönségtalálkozó (ingyenes, regisztrációhoz kötött)
 • 15:00
  Filmvetítés: Face Team - The Movie (ingyenes, regisztrációhoz kötött)
 • 17:00
  Első színházi előadás: Face Team - UNIVERZUM (jegyvásárláshoz kötött)
 • 19:00
  Második színházi előadás: Face Team - UNIVERZUM (jegyvásárláshoz kötött)


Az előadásról

„A nem túl távoli jövőben a társadalom elfeledte valódi önmagát. Monoton robotolnak a mindennapok sivár, érzelem- és érintésmentes világában, ahol két gyermekben fellobban a tűzzel teli vágy, hogy megismerjék múltjukat, és téren, időn át kutatva újra elhozzák ebbe a világba az önfeledt vidámságot, energiát és boldogságot.”

Te is részese lehetsz ennek a különleges élménynek és beírhatod magad a Face Team történelemkönyvébe azzal, hogy személyesen éled át az első magyarországi színházi előadást! Szerezd meg mihamarabb a jegyed, vagy ajándékozd meg vele szeretteid, gyermekeid és engedd, hogy elvarázsoljon ez az este!

Az esemény támogatói: Újpest Önkormányzata, valamint a Kolibri Visual