Kosárlabda Show

A Britain’s Got Talent elődöntősei milliókat szórakoztatnak különleges akrobatikus kosárlabda műsoraikkal. Felléptek már FIBA mérkőzéseken, sőt NBA sztárokkal is. Céljuk egy új sportággal meghódítani a világot.

Kosárlabda, trambulin, palánk és lélegzetelállító mozdulatok. Különleges koreográfiáinkat emberek milliói csodálják világszerte.

Csapatunk rengeteg helyen fellépett már Magyarországon és külföldön is egyaránt. Például az NBA Europe Live-on Rómában és Milánóban, az adidas NBA 5ive Tour-on Moszkvában és Rómában, a FIBA EuroCup All Star Gálán Cipruson, Dubaiban a Global Village-en, olasz elsőosztályú bajnokságban, Németországban a Szuperkupán, Euroligában az O.A.K.A. Olimpiai Arénában Görögországban a Panathinaikos otthonában, Ausztriában a Négyes Döntőn, Bonnban a Telekom Dome Aréna megnyitóján, Luxemburgban, a Sziget Fesztiválon Budapesten, streetball rendezvényeken és még számtalan eseményen világszerte.

Fellépésünk teljesen megkoreografált és zenére készített. Csapatunkban akrobatikus zsákolókon kívül helyet kaptak kosárlabda freestyle-osok is, így a csapat olyan sportolókból áll akik képesek együtt vagy akár külön-külön elvarázsolni közönségét különleges kaszkadőr mutatványaival. Biztosak vagyunk benne, hogy soha nem tudják majd levenni szemüket a nyaktörő mutatványainkról.

Érdeklődés a show iránt